Infrastructuur

Onze totaaloplossing in infrastructuur

Infras ontzorgt op het gebied van infrastructuur. Onze opdrachtgevers werken graag met ons samen door onze innovatie en persoonlijke aanpak en adequaat handelen. Snel én pragmatisch op basis van één aanspreekpunt.
MENU

Terreininrichting

Ontwerp en realisatie van bouw- en bedrijventerreinen

Uw terreininrichting op een efficiënte wijze door Infras uitgevoerd. Infras kan mét u of vóór u een totaal oplossing bieden voor ontwerp en realisatie van zowel uw bedrijventerrein, volledige gebiedsontwikkeling of inrichting van uw bouwterrein. Door de vaste kern van Infras aangevuld met een goede flexibele schil kan Infras per project gemakkelijk op- en afschalen.
terreininrichting infrastructuur

Grondverzet

De basis van ieder project

De werkzaamheden starten met de juiste uitvoering van het grondverzet. Infras heeft ruime ervaring met meer- en minder complexe projecten. Door de platte organisatie, één aanspreekpunt per project kan Infras uw infrastructurele vraagstuk snel en efficient beantwoorden.

Bouw- en woonrijp

Specialist in het aanleggen van bouwwegen en terreinverhardingen

Voor het bouw- en woonrijp maken van uw terrein is Infras uw partner. We zijn specialist in het aanleggen van bouwwegen en (bijbehorende) terreinverhardingen. Infras denkt met u mee om het bouw- en woonrijp maken zó in te richten dat uw terrein, na de bouw, direct gereed is voor inrichting van de eindsituatie.
Bouw- en woonrijp infrastructuur

Riolering en leidingwerk

Een vereiste voor uw bedrijf, woning of terrein

Een goede riolering is een vereiste voor uw bedrijf, woning of terrein. Hiervan kan alleen sprake zijn wanneer de riolering en het leidingwerk op de juiste wijze is gedimensioneerd en de aanleg op vakkundige wijze is uitgevoerd. Door op efficiënte wijze te dimensioneren, voorkomen we dat u onnodige kosten maakt of risico's loopt. U schakelt ons in voor het dimensioneren, leveren en aanbrengen van rioleringen.

Projecten

Ons werk in de infrastructuur

Infrastructuur

Landman – Mandas schoonmaak Drachten

Infrastructuur / Wegenbouw

Frisian Egg Drachten

Infrastructuur / Wegenbouw

BDM Bolsward

Infrastructuur / Wegenbouw

Avebe Ter Apelkanaal

Infrastructuur / Wegenbouw

Aludon Drachten

Infrastructuur

Visser Leeuwarden

Infrastructuur

GEJE Joure

Infrastructuur / Wegenbouw

LVS Leeuwarden

Infrastructuur / Wegenbouw

Terreinuitbreiding voor Hartman Expeditie

Infrastructuur / Wegenbouw

Hacquebord & FNF

Bekijk alle projecten